Let’s TALK...

Online masterclass Shopper Marketing 2.0 met Ken Hughes (live!)

Online masterclass Shopper Marketing 2.0 met Ken Hughes (live!)

Shopper marketing is relevanter dan ooit en heeft de afgelopen jaren heel wat ontwikkelingen doorgemaakt. Van een instore communicatie tool, naar een strategische shopper tool die gebruikt wordt om de waarde van een merk te versterken en het marktaandeel te laten groeien.

Gedurende de pandemie is de interactie tussen de shopper en retailers en fabrikanten veranderd. De digitalisatie versnelde en het veranderende gedrag van de shopper kwam in een stroomversnelling.

In december organiseren wij in samenwerking met de bekende shopper marketing specialist Ken Hughes de online Masterclass:
‘Shopper Marketing 2.0’.

De masterclass, die live en in het Engels gegeven wordt, bestaat uit twee delen. Op 7 en 14 december log je in voor een drie uur durende sessie, waarin shopper marketing wordt bekeken vanuit verschillende perspectieven. Retailers en fabrikanten worden aan het denken gezet over het veranderende gedrag van de shopper en leren hoe zij hier op een creatieve manier op in kunnen spelen.

De masterclass  maakt je bewust van de nieuwe kansen die ontstaan dankzij deze veranderingen en laat je kennismaken met nieuwe manieren van (samen)werken. Laat je inspireren tijdens deze masterclass, die we organiseren in samenwerking met de bekende shopper marketing specialist Ken Hughes.

Meer weten of direct inschrijven?

Ken Hughes 2021

The Category & Trade Company, Utrechtseweg 35, 3811 NA Amersfoort