Let’s TALK...

Trade Marketing

The Category & Trade Company is de plek om je Trade marketing te professionaliseren. 

Wil je je categorie ontwikkelen? Wil je beter worden in Data analytics (GfK, Nielsen, IRI, SIS, 7even, of interne data)? Van data informatie maken en komen tot insights? Heb je behoefte aan omnichannel categorieplannen en -visies maken of het ontwikkelen van een kanaalstrategie? Mist je handelspresentatie scherpte of effectiviteit? Wil je je kennis vergroten individueel of met je team, en zo de samenwerking met je retailpartners verbeteren, zowel online als fysiek? Wij ondersteunen op inhoud, proces, met trainingen, projecten, visies en inzet van specialisten. 

Handelspresentaties

Hoe presenteer je effectief en overtuigend je plannen aan je handelspartner? Of het nu gaat over een introductie, uitbreiding van distributie, een nieuwe schapvisie of je groeiplan, wij helpen je met een succesvolle aanpak en een goed verhaal.   

Categorie ontwikkeling

De belangrijkste taak van Trade marketing is zorgen dat de categorie zich positief ontwikkelt. Dat betekent vooruit kijken naar trends, inzicht in shoppergedrag en markt- en kanaalontwikkelingen meenemen om zo groeidrivers te vinden. Wij ondersteunen met het ontwikkelen van de visie voor 3 jaar of een plan voor 1 jaar, of met een kanaalstrategie, om te kijken waar de kansen liggen en hoe je die dan als bedrijf kunt realiseren. 

Hier zijn specialisten in de Trade marketing bezig met hun strategie.

Trainingen voor specialisten in de Trade marketing

Interim specialisten

Tijdelijk extra mensen nodig? Voor het leiden van projecten of eenvoudigweg vervanging bij ziekte of vacatures, of heb je hulp nodig omdat je afdeling of bedrijf groeit? ? Om toch het beoogde resultaat te behalen, biedt The Category & Trade Company uitkomst: wij detacheren specialisten geknipt voor de uitdaging en passend bij jouw bedrijf. Daarnaast haal je bij ons niet alleen een persoon binnen, maar ook de kennis en jarenlange ervaring van The Category & Trade Company.

Meer weten? Neem contact op met één van de partners:

The Category & Trade Company, Utrechtseweg 35, 3811 NA Amersfoort