Let’s TALK...

Space Management

Meer dan 70% van de aankoopbeslissingen wordt op de winkelvloer genomen. Ook het merk dat shoppers willen gaan kopen, is van te voren nog niet altijd bepaald. Goede navigatie en een logische winkel- en schapindeling helpen klanten gemakkelijker winkelen. Door middel van de juiste floorplanning en optimale schappenplannen kunnen de keuzes van de shopper worden beïnvloed. Ook voor het voorkomen van out-of-stock, minimaliseren van derving en inrichten van efficiënte winkelprocessen is goed Space management essentieel. Wij ondersteunen op inhoud, proces, met trainingen, projecten, visies en inzet van specialisten. 

Space Management Specialisten

The Category & Trade Company heeft een team van specialisten op dit gebied. Onze specialisten ontwikkelen, optimaliseren en analyseren vloerplannen en schappenplannen voor retailers en fabrikanten, op basis van de schapvisies met de shopper en winkelformule als uitgangspunt. Zij kunnen werken met alle software pakketten, of het nu Symphony, Nielsen, Blue Yonder/JDA of een ander pakket is.

The Category & Trade Company beschikt over een fotostudio om ‘live images’ van producten te maken om in de schappenplannen te verwerken. Deze afbeeldingen in het schappenplan geven winkelmedewerkers en service merchandisers een goed overzicht van het schap, dat leidt tot hogere compliance en tijdswinst bij de ombouw.

Wij werken al jarenlang voor vele retailers, waar we al meer dan 1000 kilometer schappenplannen hebben gemaakt. Ook voor leveranciers zorgen we voor professionele en onderbouwde schappenplannen, waardoor zij een goede gesprekspartner voor de retailers zijn op dit vlak en zodoende ook meer invloed hierop kunt uitoefenen. Met als resultaat: het beste schap op de winkelvloer, verbeterde verkoopresultaten, verminderde overvoorraden en tijdwinst tijdens schaponderhoudsmomenten.

Platform intermediair

The Category & Trade Company is distributeur van verschillende software oplossingen voor Space en floorplanning. Een daarvan is Symphony Retail Ai. Zij is specialist op retailsoftware waaronder Space- en Category management oplossingen en is steeds bezig haar innovatieve oplossingen verder te ontwikkelen. Symphony Retail Ai biedt oplossingen voor het optimaliseren van schapruimte, winkelindeling en categorieën, door middel van verschillende software oplossingen.

Wij installeren, trainen en leren je alle voordelen uit alle beschikbare pakketten te halen maar leveren ook maatwerkoplossingen.

Trainingen space management

Workshop Schapvisie ontwikkelen

Workshop Retailer proof schappenplannen

Workshop Schapanalyse

 

Onze ervaren experts werken met alle Space management software pakketten.

Meer weten? Neem contact op met één van de partners:

The Category & Trade Company, Utrechtseweg 35, 3811 NA Amersfoort