Let’s TALK...

CATEGORY MANAGEMENT

The Category & Trade Company is hét adres om je Category management te professionaliseren. Denken vanuit de shopper en de winkelformule om daarmee je categorie te laten groeien, factbased, omnichannel en datadriven. En zo betere categorieplannen en -visies ontwikkelen. Heb je interim (online) category specialisten of analisten nodig? Wij ondersteunen op inhoud, proces, met trainingen, projecten, visies en inzet van specialisten. 

Categorievisie & plan

De belangrijke eerste stap van Category Management en Trade Marketing, is het ontwikkelen van een heldere categorievisie. Hoe kunnen we de categorie verantwoord laten groeien in de komende jaren.

Samenwerkingsprojecten

Een categorievisie of categorieplan kun je als leverancier of als retailer zelf ontwikkelen. Wij geloven echter dat je samen tot betere plannen komt, omdat je beide een stukje van de puzzel kent. Om zo’n samenwerking goed te laten verlopen, kan het handig zijn om een onafhankelijke facilitator in te zetten die het proces begeleidt, de doelstellingen scherp in de gaten houdt en ook de partijen challenged om het optimale uit het plan te halen.

Interim specialisten

Tijdelijk extra mensen nodig? Voor het leiden van projecten of eenvoudigweg vervanging bij ziekte of vacatures, of heb je hulp nodig omdat je afdeling of bedrijf groeit?
Om toch het beoogde resultaat te behalen, biedt The Category & Trade Company uitkomst: wij detacheren specialisten geknipt voor de uitdaging en passend bij jouw bedrijf. Daarnaast haal je bij ons niet alleen een persoon binnen, maar ook de kennis en jarenlange ervaring van The Category & Trade Company

Trainingen voor Category managers

Meer weten? Neem contact op met één van de partners:

The Category & Trade Company, Utrechtseweg 35, 3811 NA Amersfoort