Let’s TALK...

Data Analytics

Als retailer of leverancier beschikken we over heel veel data van onze klanten. Het analyseren van data kost vaak veel tijd, het samenbrengen van de verschillende bronnen is lastig. The Category & Trade Company helpt om van data informatie en insights te maken die als input dienen voor groeiplannen. 

Markt of klantdata, van winkels of webshops kunnen we structureren en in dashboards plaatsen, en helpen gebruiken. Onze Business specialisten werken met de verschillende pakketten of het nu GfK, Circana, NIelsen, SIS of 7even, online of incompany data is.

Deze data te ontsluiten en gebruiken, daar zijn wij specialist in. Wij helpen om de mogelijkheden te schetsen, maar ook om het implementeren van de nieuwe werkwijze tot een succes te maken. Onze Business analisten, onze platforms en onze samenwerkingspartners helpen daarbij. 

Data analytics efficiency

In de rijkheid van data, helpt The Category & Trade Company je met het ontsluiten van de relevante informatie voor jouw organisatie. Welke databronnen koppel ik aan elkaar om diepere insights te kunnen generen? Hoe creëer ik efficiency door slimme oplossingen die me helpen sneller en eenduidig informatie uit mijn systemen met elkaar te combineren?

Data inspired

Hoe kun je als organisatie slimmer inrichten en fact-based beslissingen nemen? The Category & Trade Company helpt je organisatie met de ‘so-what’ van data. Welke inzichten halen we uit de beschikbare data? Welke prioriteiten stellen we op basis van de analyse en welke acties volgen hieruit? En hoe zorgen we ervoor dat we een plan tracken op resultaten en zo een lerend proces ontwikkelen.

Kennis & capaciteit

Onze specialisten en consultants helpen je graag verder met ad-hoc vraagstukken, interne trainingen, tijdelijke capaciteit of support op de reis naar een data inspired organisatie.

Meer weten? Neem contact op met één van de partners:

The Category & Trade Company, Utrechtseweg 35, 3811 NA Amersfoort