Let’s TALK...

Nieuw: Handboek Formule Management

Beschrijving

Op 1 juni 2023 verscheen ‘Het handboek Formule Management’ geschreven door Derk Remmelink en Nico Meijer. Vanaf 2 juni is het boek online verkrijgbaar. Bestel hem hier.

Retail verandert sneller dan ooit. De macht is verschoven naar de shopper, en alleen sterke retailformules met professioneel formule & Category Management en excellente executie zijn in staat om succesvol te groeien. De vraag naar onderscheidende winkelconcepten is daarom groot. Gek genoeg is er weinig geschreven over het vakgebied ‘Formule Management’ dat de regie voert in dit domein. Hoog tijd om daarin verandering te brengen met het Handboek Formule Management waarin we alle stappen en ervaring ten aanzien van de ontwikkeling en het beheer van een winkelformule hebben samengebracht. Wij geloven dat er altijd kansen zijn voor gezonde groei van retailformules.

Formules die relevant en onderscheidend zijn, trekken meer klanten (die terugkomen) en zorgen ervoor dat klanten vandaag en in de toekomst blijven komen kopen en bestellen in de fysieke winkel en online. Of je nu formule manager, Category manager, sales manager, marketeer of trade marketeer bent, je hebt met het vakgebied Formule Management van de retailer te maken.

We bekijken het vakgebied vanuit het perspectief van de retailer, en juist daarom is het ook zeer geschikt voor iedereen die met die retailer zaken wil doen. We bespreken alle facetten die met de formule te maken hebben, maar ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van retail.

Derk Remmelink (Formule Management expert en ondernemer) en Nico Meyer (Formule en category expert ) hebben als schrijvers van dit boek hun expertise gekoppeld aan de praktijkervaringen van vele retailers en specialisten vanuit food- en nonfood retail en foodservice ketens.

Retailers en professionals in de branche kunnen nu profiteren van deze uitgebreide bron van kennis en ervaring om hun winkelformules naar een hoger niveau te tillen. Interesse?

Cover boek FM
Bestel nu het Handboek Formule Management via de onderstaande link:

Bestellen

The Category & Trade Company, Utrechtseweg 35, 3811 NA Amersfoort